Kadonneen jäljillä

"Tunnemme yksinäisyyttä silloin, kun olemme menettäneet yhteyden omaan todelliseen itseemme"

Alkuvuosi on ollut poikkeuksellisen raskas: Lapsen vakava sairastuminen, ristiriidat omien vanhempien kanssa ja tiukka kevät töissä. Huomaan kadottaneeni yhteyden itseeni, siihen tasapainoon, josta jo pääsin nauttimaan. Kaipaan sellaista, mitä minulla ei ole. Kulutan aikaani asioihin, jotka ovat turhia. Valitan ja vaikerran, mikä ei ole minulle lainkaan tyypillistä. Itken enemmän kuin vuosiin. Elämäniloni on kahlittu ahdistuksen ja pahan olon taakse, ja avain on kätketty salaiseen paikkaan. Tässä ajassa on jotain tosi outoa. Astrologi Seppo Tanhuan ja muutaman muun, toisissa yhteyksissä lausumien, mukaan elämäni etenee kuitenkin universaalin käsikirjoituksen mukaan: "Jokainen ihminen joutuu tietyssä elämänvaiheessa viemään läpi maapallolla tapahtuvaa alkemiallista muutosprosessia, jonka tarkoituksena on murtaa tähän asti arvostettuja ja lähes pyhinä pidettyjä sosiaalisia velvoitteita muita ihmisiä kohtaan. Tällä hetkellä sinä satut olemaan myrskyn silmässä etkä pysty juuri lainkaan ottamaan huomioon muiden ihmisten tunteita elämäsi tärkeitä päätöksiä tehdessäsi." Ja sitten teksti jatkuu vielä vaikka kuinka pitkään todeten jotenkin niin, että lopulta, myrskyn laannuttua, elämänlaatu paranee yhdellä jos toisellakin. No, uskokoon ken tahtoo, mutta itse olen ollut taipuvainen näitä viisauksia kumartamaan.

Silloin, kun olen ns. "auki" ja elämänenergia kulkee minussa vapaasti, törmään usein "tilanteeseen sopiviin" ajatuksiin, kuviin ja kirjoituksiin. Nyt niitä on tullut vastaan vain harvakseltaan ja siksi niitä onkin syytä kuunnella erityisen herkällä korvalla. Yksi tuollainen viisaus osui silmiini Hidasta elämää -sivustolla. Siihen oli koottu 13 asiaa, joista kannattaa pyrkiä luopumaan, jotta voi olla onnellinen:
  1. Oikeassa olemisen pakko 
  2. Muiden odotusten mukaan eläminen
  3. Muiden syyllistäminen
  4. Musertava sisäinen puhe
  5. Rajoittavat uskomukset
  6. Menneen märehtiminen
  7. Muiden miellyttäminen
  8. Muutoksen vastustaminen
  9. Pelkoihin reagoiminen
  10. Valittaminen
  11. Tekosyyt
  12. Riippuvuudet
  13. Kontrolli
Huomasin, että monta asiaa elämässäni oli edelleen ihan mallillaan, mutta huomiota tulee kiinnittää erityisesti kohtiin neljä, viisi, kahdeksan ja kymmenen. Voiko siis tulkita, että olen lähes 70% onnellinen? Eihän se riitä vai riittääkö?

Ja mitä tuohon Universaaliin käsikirjoitukseen tulee, niin ne suunnitellut treffit, eivätkä sitäkään seuraavat, toteutuneet. Ensimmäisten kohdalla mies totesi ihastumisen riskin ja välimatkan olevan suuressa ristiriidassa keskenään ja piti siten treffien perumista perusteltuna. No, mitäpä minä siihen - asioilla on aikansa ja paikkansa. Tämä mies teki kuitenkin tilaa eräälle toiselle, jonka kanssa ehdittiin myös jo sopia treffit sekä soitella useita pitkiä puheluja muutaman päivän aikana. Tällä kertaa minä kuitenkin päätin perua sovitun; Intuitio kirkui kurkku punaisena varoituksiaan merkeistä, jotka olin jättänyt huomiotta. En uskaltanut ottaa riskiä, vaikka se ei nyt ihan päivän selvää ollutkaan, että mikä se riski olisi ollut. Niin se vaan menee: Saat sen, mitä tarvitset, et välttämättä sitä, mitä haluat. 

Niin jatkuu elämäni ja kesälomani nieleskellen: Kertoisipa joku, mistä tässä kaikessa ihan oikeasti on kysymys. 

Kommentit

  1. Se, että uskot intuitioosi ja vielä toimit sen mukaan, on ihan huippua! Vaikkei ehkä siltä nyt tunnu. Mä uskon vakaasti, että se on kuitenkin oikeassa.
    Se kaikki selviää vielä, usko pois. Tässä kirjoittaa elävä esimerkki. En muista, kauanko olet seurannut mua, mutta onhan sitä ollut...huh. ..kaikenlaista. En uskonut selviäväni Ikinä!
    Tsemppiä sulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on, vaikka sillä hetkellä ei aina siltä tunnukaan. Aikansa odotettuaan sitä sitten ymmärtää, miksi niin kannatti toimia, miten valitsi. Heh. Sinua en ole vielä kovin pitkään seurannut, mutta yleensä löydän kaltaisieni lähelle!

      Ihanaa viikonloppua 😘

      Poista
  2. "Jokin siinä varoitti". Intuition tunnistaa parhaiten jälkikäteen. Siksi nuorilla harvemmin kovin vahvaa intuitiota on, jokainen tunnistettu intuitio lisää taitoa aavistella. Voidaan toki käyttää sanoja vaisto, tunne. Mutta samasta on kyse kuitenkin. Asiaa tutkineet ovat mieltä, että aivot tekevät nimenomaan kokemustensa perusteella tulkintoja tilanteesta, ennen kuin tietoinen mieli pukee niitä ajatuksiksi. Siten voi esim väistää autolla ojaan ennemmin kuin törmätä vastaantulijaan. Aivojen salamannopea reagointi perustuu kokemustietoon. Intuitiossa on juuri tästä kyse. Sitä vaan "haistaa" että tässä on nyt jotain...
    Intuitio voi olla myös pelkoa valeasussa. Itse olen mestari selittelemään sellaisia asioita väestöllä, joita en vaan uskaltanut lähteä toteuttamaan. Toisaalta...enhän voi varmaksi tietää kuitenkaan, kun en sitä toista vaihtoehtoa ole nähnyt.

    Hali päivääsi. ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on juuri niin: Että erottaisi intuition jostakin muusta, vaatii ennen kaikkea kokemusta, mutta myös itsensä syvempää tuntemusta. Pitkän tien olen tähän asti kulkenut ja olen iloinen siitä, että olen lopulta uskaltanut luottaa vahvaan ja äänekkääseen intuitiooni sekä työssäni että yksityiselämässäni. Suosittelen lämpimästi! Ja silloin ei enää tarvitse nähdä sitä toista vaihtoehtoa, kun voi olla jo varma.

      Rutistus maailman sille laidalle ❤️

      Poista

Lähetä kommentti