Samppanjaa ja vaahtokarkkeja

Vappuaatto 2018. Olisin niin mielelläni jakanut sen jonkun kanssa, mutta yrityksistä huolimatta en löytänyt päiväksi tai illaksi seuraa. Ja ei, en kokeillut Tinderiä, vaan ajattelin tukeutua mieluummin ystäviini, jotka olivatkin sitten kaikki omilla menoillaan tai kodeissaan lastensa, puolisojensa tai ystäviensä kanssa. Hyvä niin, sillä juhlat tuntuvat aina paremmille, kun ne saa jakaa jonkun seurassa.

Toisaalta, vaikka aamu alkoikin pirteänä ja mielessä vilahti ajatus yöriennoista, yllätti väsymys minut keskipäivällä ja en olisi edes jaksanut olla seurallinen. Taidan oikeasti potea jonkinlaista uupumusta. En tiedä, pitäisikö tästä huolestua... ehkä ei. Niin avasin sitten pienen kuohuvan ja tyhjensin kulhoon puoli pussillista vaahtokarkkeja. Ennen kuin kävin niihin käsiksi, katoin ruokapöydän kauniisti, otin esiin parhaimmat astiani ja söin hyvin itse valmistamaani ruokaa. Päivällinen yhdelle. Kesäkurin voi aloittaa myös huomenna.

Ostin tänään myös uudet farkut, mallia boyfriend. Jälleen yksi osoitus käynnissä olevasta ikäkriisistä? En kuunapäivänä voinut kuvitella sortuvani revittyihin miesten farkkuihin, mutta kas, niin vaan huomasin yhtäkkiä seisovani kassalla farkut kädessäni ja myyjän hyväksyvä ilme kasvoillaan. Näyttivät ihmeen hyviltä. Myyjä lupasi odottaa, kun seuraavan kerran ilmestyn liikkeeseen ja nuo housut ovat miehen jalassa. Hmmmh. Toimisivatkohan ne jonkinlaisena miesmagneettina...? ***huutonaurua***

Iloista Vappua, ystävät. Se on kevät nyt!

Kommentit

  1. Mielessä vaan kaikkea laimeeta. Tyhjää. Tarpeetonta edes sanoa.

    Toimikoot farkut, perkeles sentään. Ne tai jokin muu.
    Sä ansaitset puhdasta kultaa!

    Hali ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Vastaukset yhtä laimeita. Vähän itkettää. Uni auttaa siihen, onneksi.

      Kiitos, että olet ❤️

      Poista

Lähetä kommentti