Itseni vuoksi

Olen muistaakseni ennenkin kirjoittanut siitä, miten tekstit tulevat eteeni kuin tilattuna, vahvistamaan sen hetkisiä ajatuksia. Niin myös tänään. Facebookissa Tietoisuuden Valo -sivulla julkaistiin noin kolme tuntia sitten teksti, mikä meni näin:

Kokoan omat voimani itseeni ja itseni käyttöön. Ilmennän elämän intohimoa luonnollisella tavalla. Hyväksyn itseni juuri sellaisena kuin olen. Nautin vapaudestani, antaen muiden olla, ja olemalla se, mikä itse olen. Minua opastaa vapaa tahto. Minua suojaa intuitiivinen tieto. Luomisen työkaluna ovat vision voima ja itse ilmaisu.

En jaksa olla hämmästelemättä näiden tapahtumien samanaikaisuutta. Juuri eilen illalla mietin, miten onnellinen olenkaan taas kaikkien kuluneen kevään tapahtumien jäljiltä, minkä ”kruunasi” vielä reilun viikon mittainen sairastaminen. Sitä uhmaten lähdin eilen tanssitunnille ja tunsin, miten ilo ja valo jälleen virtasivat minuun. Kotona odotti hymysuinen teinikaksikko ja hetken aikaa tuntui siltä, että murheet oli lakaistu maanpinnan alle. Parasta oli, ettei tuo tunne kadonnut vielä tänäänkään. Yhdeltä kuulin olevani ”vetävännäköinen pimu”, toiselta ”kaunis Tinder-pari”, kolmannelta ”hyvän kumppanin arvoinen” ja sille neljännelle, josta jo kirjoitinkin aikaisemmin, totesin jälleen, että kaikesta kiinnostavuudestansa huolimatta, en ole valmis sellaiseen pelisuhteeseen, mitä oletan hänen tarjoavan (edelleen).

Tindermiehet ovat siis heränneet eloon, mikä tuntuu pelkästään huvittavalta ja toisaalta hyvin imartelevalta - varsinkin kun bikinikuntoon on vielä tovi matkaa! 😄 Kaikista parhainta tässä on se, että alkamassa oleva kevät vapautti minut piinallisesta, pitkän ja yksinäisen talven ikeestä. Lyhennetty työpäivä, kaksi seuraavaa lyhennettyä työviikkoa, tehdyt rästityöt, muutamat iloiset uutiset sekä viikon päästä koittava mökkireissu rakkaimman ystäväni kanssa vakuuttavat, että elämä on elämisen arvoista juuri tällaisena kuin se on. On turhaa tehdä siitä monimutkaisempaa tai vaikeampaa odottamalla tai toivomalla jotakin, mikä ei juuri nyt näytä todennäköiseltä. Miten se onkaan niin vaikeaa pysyä itse siinä, mitä ”opettaa”, että se, mikä on, on hyvä!

Kippis elämälle ja alkavalle viikonlopulle, ystävät! Kaikki on oikeastaan tosi hyvin.

Kommentit

  1. Ihana kuulla! Kevät on kyllä jotenkin toivon ja heräämisen aikaa kaikin tavoin.

    Lyhennetty työpäivä on kyllä hyvä juttu. Kelpaa nää pääsiäisen pyhätkin. :D

    Mukavia hetkiä, onnenpilkahduksia ja potentiaaliaTinder-herännäisiä toivottelen sinulle. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Lyhennetyt ja vapaat päivät koittavat taas huomisesta alkaen. Hyvä niin. Toivottavasti sinullakin! ❤️

      Mitä tuohon Tinderin hämmästyttävään maailmaan tulee, niin siihen(kin) pätee vanha sanonta: Se, mikä laulaen tulee, se viheltäen menee. 😄 Taitaa olla aika ottaa tauko myös siitä leikistä, ja keskittyä johonkin paljon tärkeämpään: Omaan hyvinvointiin. Ainakin toistaiseksi!

      Poista
    2. Mutta ennen kesää kannattaa ainakin vilkaista tarjontaa kuitenkin? ;)

      Poista
    3. Hahah! Piristävä ja ihana sinä <3 Lue kohta lisää seuraavasta jutusta...!

      Poista

Lähetä kommentti